Top 5 carti cheie pentru afaceri cu 50% reducere pe elefant.ro

Stim cu totii ca in mediul afacerilor adaptarea este conditia de baza. Mediul dinamic te provoaca sa fii mereu actual cu infomatia pentru a tine pasul cu noutatea si a-ti depasi concurenta.

Saptamana aceasta iti propunem cele mai vandute 5 carti-cheie pentru afaceri, care iti aduc idei si solutii pentru succesul tau in afaceri.

In plus, cartile au reducere de 50% in libraria online elefant.ro.

  1. Napoleon Hill – De la idee la bani. Editia a II-a

Este o carte motivationala, cu o serie de indrumari care ii ajuta pe cititori sa devina lideri in domenii dintre cele mai divers: afaceri, govern sau organizatii civice. Este in continuare in topul celor mai cumparate carti de business, dupa 80 de ani de la aparitia sa.

  1. Christine Harvey,Bill Sykes – In cautarea profitului

Cartea acopera o multitudine de subiecte, de la analiza actuala a unei companii pana la implementarea unui plan de afaceri nou si de la controlul managerial pana la vanzari, finante, productie si service.

Fiind bazata pe experienta a sute de firme mari si mici din intreaga lume, este o sursa excelenta de informatie pentru studenti, antreprenori, manageri, angajati din lumea afacerilor.

  1. Lynne Brennan – Eticheta in afaceri pentru secolul XXI

Cartea contine nenumarate sfaturi si tehnici testate cu care cititorul poate obtine beneficii multiple pentru comunicarea si conduit in situatii de business. Este recomandata pentru reprezentantii de firme, pentru cei care lucreaza in vanzari, expozitii sau pentru oricine isi desfasoara activitatea in diferite evenimente sociale, la intalnirile cu clientii sau cu persoanele publice, la reuniuni de afaceri.

  1. Deepak Malhotra – Eu ti-am luat cascavalul! 

O carte despre leadership, inovatie si perseverenta. Malhotra Malhotra ne reaminteste ca putem sa ne conturam realitatile si circumstantele asa cum ne dorim, dar numai dupa ce invatam sa descoperim libertatea, depasind granitele inchipuite ale vietii noastre.

  1. Spencer Johnson – Ghidul deciziilor eficiente

Cartea  te invata cum sa te concentrezi pe nevoile reale, cum sa iti creezi oportunitati mai bune si sa descoperi rezultatele alegerilor pe care le faci, cum sa-ti identifici intuitia pentru a castiga increderea in sine, de a lua decizii mai bune atat pe plan profesional cat si personal.

Reclame